| |
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
forest26
|
Wysłany: Sro Lis 14, 2007 2:14 pm Temat postu: nawilżacz powietrza |
|
|
Prosze podzielcie się informacją jakie posiadacie nawilżacze powietrza, jakie maja wady jakie zalety, co warto wziąść pod uwagę przy wyborze nawilżacza _________________ Kinia Kasia i Artuś |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Monika i Fabiś

|
Wysłany: Czw Lut 07, 2008 11:10 am Temat postu: |
|
|
Ja nie używałam nawilżacza, ale moja koleżanka zastanawiała się nad jego kupnem. Ostatecznie kupiła lampę, w której cząsteczki wody są rozbijane za pomocą ultradźwięków i wytwarza się delikatna para. Jest zadowolona. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ulcia25
|
Wysłany: Czw Lut 07, 2008 11:13 am Temat postu: |
|
|
| ja slyszlam o lampkach solnych zekomo sa fajne |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gunia
|
Wysłany: Pon Gru 29, 2008 10:18 am Temat postu: |
|
|
| A ja właśnie kupiłam nawilżacz Nawilżacz powietrza , czekam teraz na przesyłkę , jak dojdzie to napisze Wam swoją opinię . |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sluzenko

|
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 10:37 am Temat postu: |
|
|
| gunia napisał: | | A ja właśnie kupiłam nawilżacz Nawilżacz powietrza , czekam teraz na przesyłkę , jak dojdzie to napisze Wam swoją opinię . |
Ale 260zl to nie malo.Moze polecicie cos lekko tanszego?wlasnie przymierzam sie do kupna.powietrze w mieszkaniach w bloku jest bardzo suche _________________ Pozdrawiam
Agata
Fotografia ślubna i dziecięca
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
|